Donează o rețetă

Îți place să gătești și din mâinile tale ies preparate delicioase?

Cunoști vreun preparat despre care crezi că este delicios chiar și dacă nu îi adaugi sare?

Vrei să faci o faptă bună și să îi ajuți pe cei din jurul tău?

Dacă răspunsul este „da” la toate cele de mai sus, atunci ai ajuns în locul potrivit. Poți dona o rețetă fără sare și, în felul acesta poți contribui la o lume mai bună.

Cum?

Pentru a dona o rețetă, urmează pașii de mai jos:

  1. Prepară rețeta pe care dorești să o împărtășești cu noi. Acesta este un pas foarte important pentru că tu trebuie să te asiguri că mâncarea propusă de tine este cu adevărat gustoasă.
  2. Realizează câteva fotografii frumoase cu preparatul. În cazuri excepționale pot fi acceptate și rețete fără fotografii, dar, în general, încurajăm ca o rețetă să fie însoțită de imagini frumoase. Acestea sunt importante pentru că, de obicei, mâncarea fără sare este asociată cu mâncarea din spitale despre care știm cu toții că nu arată prea apetisant. Una dintre misiunile acestui site e să spulbere aceste idei preconcepute despre mâncarea fără sare, iar fotografiile sunt un mijloc bun pentru îndeplinirea misiunii.
  3. Scrie rețeta într-un document word (de preferat cu diacritice), însoțită sau nu de câteva cuvinte de la tine și/ sau despre tine (sunt acceptate și doar rețete) și trimite-o la adresa mariana.petrica@ymail.com alături de fotografii și de acordul tău pentru publicarea pe site-ul deliciiffarasare.com exprimat în mod clar.

Ce urmează

După ce ai trimis rețeta vei primi un mesaj de confirmare pe e-mail. Conținutul trimis de tine va fi verificat si apoi va fi publicat pe acest site, alături de numele tău, sau, după caz, link către blogul/restaurnatul tău

În cazul în care ești un blogger, te invităm să publici rețeta propusă și pe site-ul tău și să îți indrumi cititorii interesați de astfel de rețete spre deliciifarasare.com

Îți mulțumim!

Publicat de DucesaTm

Sunt mama a doi copii minunați iar scrisul este cea mai mare pasiune a mea. Scriu pe blog despre mine, despre copii și despre cărțile pe care le citim, despre problemele cu care ne confruntăm sau despre bucuriile pe care le trăim, dar și despre mâncarea fără sare.

3 gânduri despre „Donează o rețetă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: